Διαθέσιμο Υλικό

Η Αγάπη έχει τα πνευματικά δικαιώματα για τις ταινίες “Ιησούς” και “Μαγδαληνή”. 

Ταινία “Ιησούς”

Η παρουσίαση του κατά Λουκάν ευαγγελίου μέσα από την ταινία Ιησούς είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες της Agape.

Είναι μια από τις πιο ρεαλιστικές κινηματογραφικές αποδόσεις της ζωής του Ιησού Χριστού που έγινε ποτέ. Είναι ακόμη η ταινία που έχει μεταφραστεί και μεταγλωττιστεί στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου.

Στις μέρες μας είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 850 γλώσσες και την έχουν δει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ανθρώπων. Η ταινία κυκλοφορεί σε παιδική και αθλητική έκδοση, κάνοντας έτσι τη ζωή του Ιησού πιο ενδιαφέρουσα στα μάτια των παιδιών και αυτών που ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα. Αποτελεί μέρος του έργου μας, η ταινία αυτή να πάει στα χέρια του κάθε ανθρώπου.

Πιστεύουμε στη δύναμη που έχει η ζωή του Ιησού Χριστού, ο οποίος αν και ήταν ο ίδιος Θεός, δέχθηκε να ντυθεί την ανθρώπινη φύση μας και να κατέβει εδώ στη γη, να ζήσει σαν εμάς για να μπορεί να μας νιώσει και να μας καταλάβει.

Ταινία “Μαγδαληνή”

Μια γυναίκα πιάστηκε να μοιχεύει και το σκάνδαλο ήταν μεγάλο, μια άλλη ζούσε περιφρονημένη εξαιτίας της έκλυτης ζωής της, κάποια άλλη έμενε κλεισμένη στο σπίτι επειδή ντρεπόταν για τον εαυτό της, μια χήρα έχασε τον μοναχογιό της κι έμεινε μόνη. Κάτι κοινό ένωσε τις ζωές αυτών των γυναικών, όλες τους ζούσαν μέσα στην ντροπή και την απόρριψη.

Ακολουθώντας τον Ιησού για τρία χρόνια, η Μαρία Μαγδαληνή έγινε μάρτυρας αυτών των περιστατικών, αλλά είδε και πολλά ακόμη. Είδε τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν, είδε θαύματα, είδε να ξαναγεννιέται η ελπίδα. Παρατηρώντας τον Ιησού, η Μαγδαληνή έμαθε να βλέπει τους ανθρώπους με νέα μάτια. Ο Ιησούς άλλαξε ριζικά και τη δική της ζωή, θεραπεύοντάς την και ελευθερώνοντάς την από την ντροπή και την απόρριψη.

Η Μαρία η Μαγδαληνή είναι η αφηγήτρια αλλά και η ηρωίδα της ταινίας “Magdalena”, που διηγείται την αλλαγή στις ζωές όσων ανθρώπων πλησίασαν εκείνον τον άντρα, τον Ιησού, και ελευθερώθηκαν από την ντροπή, την ενοχή και την απόρριψη.

Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Αλβανικά, Αραβικά, Γερμανικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Τουρκικά

Υπότιτλοι: Αγγλικά, Ελληνικά

Διάρκεια: 82 λεπτά

Βιβλίο “Μαζί”

Μπορούμε να έχουμε ένα γάμο όπου «ζει και βασιλεύει» — πέρα από το στρες και την πλήρη απασχόληση της καθημερινότητας; Πώς μπορούμε να κάνουμε έναν καλό γάμο σπουδαίο;

Το «Μαζί» είναι χωρισμένο σε εννέα συναντήσεις οι οποίες αντιμετωπίζουν αυτά ακριβώς τα θέματα. Ο γάμος, όπως η Αγία Γραφή μας κάνει σαφές, ήταν του Θεού ιδέα — και οι συγγραφείς Mark και Christine Daniel προσκαλούν τα ζευγάρια να δουν τα σχέδια του Θεού για το γάμο και να αντιμετωπίσουν «αληθινά» θέματα, όπως την βελτίωση της επικοινωνίας, την επίλυση συγκρούσεων και την έκφραση αγάπης. Το μοναδικό τους μήνυμα, υποστηριγμένο από την Γραφή, χιουμοριστικά ρητά και καρτούν, πρακτική σοφία και διαδραστικές ενότητες, θα βοηθήσουν ζευγάρια να δουν το γάμο τους με καινούργια μάτια και να επενδύσουν στη σχέση τους — σε όποιο στάδιο της ζωής τους και αν βρίσκονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Και παραγγείλετε την ποσότητα που χρειάζεστε!

Τηλ.
22388290 / 99323023

Email:
olga.tsinoglou@primehome.com