Ποιοι Είμαστε

Η Agape (Αγάπη) είναι ένας Οργανισμός μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, που έχει σαν κύριο έργο την κάλυψη των πνευματικών, συναισθηματικών και ανθρωπιστικών αναγκών της κοινωνίας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Έχει 15 χρόνια παρουσίας στη Κύπρο. Οι κύριες δραστηριότητες έχουν να κάνουν κατ’ αρχήν με την οικογένεια και τις ανάγκες που προκύπτουν μέσα σε αυτή, συνεισφέροντας στην επίλυση των προβλημάτων των ζευγαριών/ οικογενειών συστήνοντας επιστήμονες με εμπειρία όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνιολόγους κλπ, βοηθώντας στη λήψη αποφάσεων για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων.

Η Agape, σαν ένας κατά βάση χριστιανικός οργανισμός προωθεί τις χριστιανικές αλήθειες και αξίες τόσο στο τομέα της οικογένειας όσο και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής στην Κύπρο και μεταξύ των ομοεθνών μας αλλά και μεταξύ όλων των ξένων που παρευρίσκονται στο νησί.

Σταθερή πολιτική της Agape  είναι η συνεργασία με κάθε οργανισμό με παράλληλους στόχους αλλά και με όλες τις χριστιανικές ομολογίες (Ορθόδοξη, Καθολική και Διαμαρτυρόμενη) ώστε να πολλαπλασιάσουμε το δυναμικό μας για την επίτευξη κοινών στόχων.

Ο οργανισμός μας πιστεύει ότι με την αποδοχή και εφαρμογή των διαχρονικών Χριστιανικών αξιών και αληθειών, ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, να γίνει πραγματικά ευτυχισμένος, να αποκτήσει επαφή με τον Θεό, να απολαύσει “περίσσια” ζωή γεμάτη ειρήνη και να αλλάξει και τον κόσμο γύρω του αντίστοιχα.